Telefonterapi


Telefonterapi | Lustkraft

-guidad självkärleksceremoni och terapi via telefon eller videoSammanfattning av min tjänst tantriskt onanistöd


Jag kan guida dig genom en tantrisk självkärleksceremoni via telefon eller video. Under sessionen kommer jag att ge dig terapeutisk vägledning genom självkärlek, med fokus på självacceptans och andningstekniker. Jag uppmuntrar dig att utforska nya sätt att njuta och hjälper dig att hitta en mer närvarande onaniteknik. Vi kommer att anpassa sessionen efter dina önskemål och behov. Vänligen kontakta mig för mer information och prislista.Vad min guidade självkärleksritual innebär mer i detalj


Jag hjälper dej att upptäcka din sexuella självmedvetenhet och att lättare kunna njuta av din kropp genom en trygg och terapeutisk telefonrådgivning. Min tjänst är inte som vanlig telefonsex, utan är fokuserad på att erbjuda en professionell och personlig guide för att utforska din sexualitet på ett säkert och bekvämt sätt. Jag förstår att det kan vara svårt att prata om sexuella problem eller oro med någon annan, vilket är varför min tjänst är helt konfidentiell och icke-dömande. Jag tror på att skapa en säker miljö där du kan öppna upp och dela dina känslor och tankar utan att känna dig osäker eller obekväm. Oavsett om du söker rådgivning för att hantera sexuell oro eller bara vill utforska din egen sexualitet, så finns jag här för att stödja dig.


Jag välkomnar dig att få bli vägledd i en sårbar och tantrisk onani/självkärleksceremoni, via telefon eller video. En möjlighet att släppa på skam eller att lära dig nya sätt att älska hela din kropp. Det kan särskilt passa dig med orgasmsvårigheter eller dig med låg självkänsla. Jag guidar dig terapeutiskt genom en session i självkärlek, självkännedom och tantriska andningstekniker och meditation, medan du smeker dig själv. Jag har en stöttande och coachande roll. Det innebär att jag hjälper dej att hitta ett mer närvarande/tantriskt sätt att onanera, med fokus på självacceptans och att se det sakrala, heliga, naturliga och vackra, samt kanske även hitta nya sätt att njuta. Vi lägger upp och anpassar sessionerna utifrån dina önskemål och behov och jag är lyhörd och inkännande utifrån var du befinner dig. Jag börjar ofta med att be dig att lägga en hand på ditt hjärta och en hand på ditt underliv och sedan visualiserar vi tillsammans hur kärlek förs från ditt hjärta till ditt kön och hur hela ditt kön och din bäckenbotten fylls med renande, läkande och helande ljus och kärleksenergi. Kanske sätter vi en intention tillsammans för din stund, tex att du under ceremonin ska offra din orgasm för självacceptans. Jag guidar dig i att känna självkärlek och självacceptans kopplat till dej själv, till onani och till din lingam/yoni. Därefter guidar och vägleder jag dig i att smeka dig själv. Jag kan guida dig steg för steg hur du själv kan massera hela din bäckenbotten och ditt kön, samt självdearmorering. Jag uppmuntrar dej att våga stöna, sucka, gny och göra andra njutningsljud och hjälper dej att hitta vilka ljud som får dej att njuta mest, väcka sexuell energi och sprida den ut i hela kroppen. Under sessionen kommer jag uppmuntra dig att vara och själva också vara i kontakt med genuina önskemål och behov. Att vara ärlig, autentisk och inkännande, så att vi kan mötas i sanning och närvaro, med det som känns levande här och nu. Jag ger dej tips på hur du kan hitta nya sätt att onanera och förlänga dina orgasmer, så att de känns mer i hela kroppen och hur du kan välkomna meditation och stillhet när du är klar. Kontakta mig gärna för att boka en session, få en prislista eller få veta mer om vad jag kan erbjuda dig.
Recensioner för min tantriska telefonterapi


"Du kanske inte minns mig, men vi har haft två sessioner i självkärlek över telefon. Tusen tack för de fina sessionerna, de har hjälpt mig jättemycket! Många blockeringar har släppt!""Att få ha en session med dig så här på morgonen, det har gjort min dag och och jag blir nästan tårögd. Det är så vackert att jag kan få känna så här. Jag är så tacksam. Fantastiskt att jag har lärt mig att stanna med kåtheten." //Man ca 60 år."Tack så mycket! Jag känner mig känslosam och vill gråta men jag håller emot…. Orkar inte gråta ikväll. Tack för dina kloka ord och mest tack för förtroendet. Det här var en upplevelse som kommer förändra mig. Kändes väldigt bekvämt och naturligt på vår session. Du är en fin själ 🙏 All hälsa och välmående till Dig. //Man, 46 år"

Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019