Massage

 Kontakta mej gärna på lisa@lustkraft.se"Dina kurser är livsförändrande" //kursdeltagare

"Du har helande händer"//massagekund

"Jag känner mej verkligen sedd" //coachingkund

 

Sinnlig beröring och tantrisk massage samt yoni mapping mm

 

 

 

Här får du en inkännande, helande och intuitiv massage och beröring, i ett vackert, tryggt och mysigt rum med levande ljus, bara tio minuters promenad från Uppsala tågstation. Jag är utbildad inom flera olika former av massage och kan därför anpassa behandlingen efter dina behov. Behandlingen är inspirerad av taoism och tantra, men jag ger INTE könsmassage. 

 

Den behandling jag ger syftar till att öppna dina sinnen och frigöra känslomässiga spänningar och blockeringar, samt att öka din kroppsmedvetenhet.

 För känslosinnet använder jag mig av penslar, blommor, vatten, siden och fjädrar. Ljud- smak- och luktsinnena smeker jag med mjuk musik rökelse, och ekologisk frukt. Jag upphettar doftfri massageolja till exakt 40 grader och droppar på. Det ger en pirrande, sensuell och kittlande sensation.

 

Jag renar dig i elementen jord, eld, luft och vatten och genom en vägledd meditation, med mina händer och min röst, hjälper jag dig att slappna av. Massagen är lekfull och experimenterande. Mycket beröring, hård och lätt. Jag följer ett flöde där och då. Om du vill coachar jag dig också i hur du kan använda din andning för att bli mer närvarande och njuta mer (tantrisk andning och energicirkulering). Hos mej skapar vi en skamfri zon. Det innebär att det är helt okej om du tex pruttar eller om magen kurrar. Du behöver inte hålla tillbaks några ljud eller känlsor, utan hela du och din kropp välkomnas precis som du är. 
Yonibehandling och yoni mapping för kvinnor


Vid intresse finns det för dej som kvinna även möjlighet att få en yonibehandling. Jag ger då terapeutisk massage av din bäckenbotten och löser upp spänningar, knutar och blockeringar kring insidan av dina lår, ljumskar och könsben. Vi kan också inkludera yonimapping, biofeedback eller mjuk dearmorering. Behandlingen bygger på kommunikation och trygghet och kan kombineras med stöd och samtal kring relationen till ditt underliv.
Hur du bokar en tid

 

För bokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se. Berätta också gärna lite om dig själv; till exempel namn, mobilnummer och hur du hittat till min hemsida.


Om du i stället för massage, skulle vilja boka coaching för att få hjälp med att praktisera tantra (tex tantriska andningsövningar), bli bättre på att flirta eller utveckla din sexualitet så kan du i stället klicka här. 

 

Såhär har andra tyckt


"Tack för underbar upplevelse. Din närvaro, beröring och lekfullhet var fantastisk att ta del av. De närmsta 24 h efter massagen hade jag en kraftfull inre värme och kände en mental avslappning som jag inte känt på länge (har ett väldigt stressigt jobb och har haft mycket att syssla med det senaste året). Kommer att återkomma till dig för mer massage, dels för att återuppleva samma sak, men även för att förbättra min förmåga att kunna ta emot och ge mig hän.""Du har helande händer, jag känner verkligen energin, det är riktig healing.""Det här var magiskt. Tack för en härlig stund av självinsikt. Jag tror inte jag nånsin har varit så närvarande förut.""Tack för en underbar stund hos dig. Med din närvaro och din trygghet så fick du mig helt avslappnad. Du har öppnat en ny värld för mig.""Tack för allt du gav mig idag! Du gjorde allt så nära, så innerligt, så självklart: att se varandra, att andas tillsammans, att dela energi och vara i varandet. Jag kände mig så lugn och trygg hos dig.""Det var en fin och avslappnande stund idag tack vare din närvaro och att du gav så mycket av dig själv. Jag tror att du har ett ganska unikt koncept, som i alla fall passade mig väldigt bra. Det gav en skön effekt av avslappning och rysningar som jag inte trodde fanns. Jag kommer gärna tillbaks och hör av mig inom kort.""Du gav så mycket av dig själv, du fick mig verkligen att koppla bort allt annat än det som var för stunden. Du har en gåva och kunskap som du skall vara stolt över. Ditt lugn och din öppenhet har gjort att jag mått jättebra, jag hoppas kunna bevara den känslan länge."

 
Vad betyder tantrisk massage, tantramassage eller sensuell massage?Den behandling jag ger är inspirerad av bland annat tantramassage (eller tantrisk massage om man så vill) och jag tänkte här skriva några ord om vad inom den tantriska massagen som har inspirerat mig. Tantramassage handlar mycket om långsamhet och tid. Om att slappna av och koncentrera sej på upplevelsen. En tantrisk massage syftar inte främst till att knåda muskler och lösa upp knutar, utan handlar mer om att hjälpa dig att slappna av, bli mer närvarande. Att bli medveten och uppnå större lugn och njutning. Tantrisk massage är ett sätt att utföra tantra. (Fritt översatt betyder tantra "expansion av medvetandet"). Exempel på andra tantratekniker är tantrisk yoga, tantrisk meditation och tantrisk andning.


Det är svårt att definiera begreppet tantrisk massage. Eftersom det inte finns någon standardmodell, så har varje terapeut sin egen metod. Den behandling jag ger är även inspirerad av andra former av massage, så som taoistisk energimassage, taktil stimulering och yogamassage. I Tantrisk massage ser man till helheten, inte bara den fysiska kroppen, utan även sinnet och själen. Så detta är verkligen en helkroppsmassage, för både utsidan och insidan. Tantramassage ger dig möjlighet att till fullo vara i din kropp och bara uppleva det som är just nu, vare sig det är kärlek, frid, sorg, ilska, glädje eller något annat. Den är en inbjudan till att våga släppa kontrollen och bara ta emot. Gör man det kan denna massage släppa på blockeringar, djupa spänningar och vara mycket helande för både kropp och själ.


Ibland hör man även uttrycket sensuell massage och vad som inspirerat mig från den sensuella massagen är att en del av behandlingen bara ska få vara till för din njutnings skull, tex sköna, lugna strykningar med varm olja (alltså inte bara knådande av muskler). 

Sensual body work, tantric massage, close to Stockholm and Arlanda


I offer tantra massage (without genital massage) close to the central train station in Uppsala. 40 minutes train from Stockholm and 18 minutes train from Arlanda.