Massage

Tantrisk massage

Hur du bokar en tid

 

För bokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se. Berätta också gärna lite om dig själv (samt namn och mobilnummer)


Om du vill boka coaching för att få hjälp med att praktisera tantra, bli bättre på att flirta eller utveckla din sexualitet

kan du läsa om min terapi här. 

 

Jag ger helande och sinnlig

tantra massage och yoni massage nära Stockholm

 

Boka gärna tider hos mig snabbt och enkelt här: http://lustkraft.bokadirekt.se


Jag kan hjälpa dej att hitta din njutning, läka dina sår och få mer energi. 


Du får en inkännande, helande och intuitiv massage och beröring, i ombonade lokaler i centrala Uppsala. 

 

Den behandling jag ger syftar till att öppna dina sinnen och frigöra känslomässiga spänningar och blockeringar, samt att öka din kroppsmedvetenhet.

Du blir berörd av penslar, vatten, siden, fjädrar, musik, rökelse och varm massageolja. Det ger en pirrande, sensuell och kittlande sensation.

 

Genom en vägledd meditation, med mina händer och min röst, hjälper jag dig att slappna av. Massagen är lekfull. Mycket beröring, hård och lätt. Jag följer ett flöde där och då. Om du vill coachar jag dig också i hur du kan använda din andning för att bli mer närvarande och njuta mer (tantrisk andning och energicirkulering). Du behöver inte hålla tillbaks några ljud eller känlsor, utan hela du och din kropp välkomnas precis som du är. 


Du som är kvinna kan även boka en yoni session (en terapeutisk form av yonimassage).

Såhär har andra tyckt


"Tack för underbar upplevelse. Din närvaro, beröring och lekfullhet var fantastisk att ta del av. De närmsta 24 h efter massagen hade jag en kraftfull inre värme och kände en mental avslappning som jag inte känt på länge. Kommer att återkomma till dig för mer massage, dels för att återuppleva samma sak, men även för att förbättra min förmåga att kunna ta emot och ge mig hän.""Du har helande händer, jag känner verkligen energin, det är riktig healing.""Det här var magiskt. Tack för en härlig stund av självinsikt. Jag tror inte jag nånsin har varit så närvarande förut.""Tack för en underbar stund hos dig. Med din närvaro och din trygghet så fick du mig helt avslappnad. Du har öppnat en ny värld för mig.""Tack för allt du gav mig idag! Du gjorde allt så nära, så innerligt, så självklart: att se varandra, att andas tillsammans, att dela energi och vara i varandet. Jag kände mig så lugn och trygg hos dig.""Det var en fin och avslappnande stund idag tack vare din närvaro och att du gav så mycket av dig själv. Jag tror att du har ett ganska unikt koncept, som i alla fall passade mig väldigt bra. Det gav en skön effekt av avslappning och rysningar som jag inte trodde fanns. Jag kommer gärna tillbaks och hör av mig inom kort.""Du gav så mycket av dig själv, du fick mig verkligen att koppla bort allt annat än det som var för stunden. Du har en gåva och kunskap som du skall vara stolt över. Ditt lugn och din öppenhet har gjort att jag mått jättebra, jag hoppas kunna bevara den känslan länge.""Studen var fullkomligt underbar och jag var så oerthört avslappnad efteråt. Visste ej att jag kunde vara så avslappnad. Och jag fick även den natten min bästa nattsömn som jag haft haft på väldigt länge och det vill jag tacka dig för." //Man, 22 år.  

Tantrisk massage
Lite bloggande:

Vad betyder tantrisk massage, tantramassage eller sensuell massage?Den behandling jag ger är inspirerad av bland annat tantramassage (eller tantrisk massage om man så vill) och jag tänkte här skriva några ord om vad inom den tantriska massagen som har inspirerat mig. Tantramassage handlar mycket om långsamhet och tid. Om att slappna av och koncentrera sej på upplevelsen. En tantrisk massage syftar inte främst till att knåda muskler och lösa upp knutar, utan handlar mer om att hjälpa dig att slappna av, bli mer närvarande. Att bli medveten och uppnå större lugn och njutning. Tantrisk massage är ett sätt att utföra tantra. (Fritt översatt betyder tantra "expansion av medvetandet"). Exempel på andra tantratekniker är tantrisk yoga, tantrisk meditation och tantrisk andning.


Det är svårt att definiera begreppet tantrisk massage. Eftersom det inte finns någon standardmodell, så har varje terapeut sin egen metod. Den behandling jag ger är även inspirerad av andra former av massage, så som taoistisk energimassage, taktil stimulering och yogamassage. I Tantrisk massage ser man till helheten, inte bara den fysiska kroppen, utan även sinnet och själen. Så detta är verkligen en helkroppsmassage, för både utsidan och insidan. Tantramassage ger dig möjlighet att till fullo vara i din kropp och bara uppleva det som är just nu, vare sig det är kärlek, frid, sorg, ilska, glädje eller något annat. Den är en inbjudan till att våga släppa kontrollen och bara ta emot. Gör man det kan denna massage släppa på blockeringar, djupa spänningar och vara mycket helande för både kropp och själ.


Ibland hör man även uttrycket sensuell massage och vad som inspirerat mig från den sensuella massagen är att en del av behandlingen bara ska få vara till för din njutnings skull, tex sköna, lugna strykningar med varm olja (alltså inte bara knådande av muskler).