Nästa kurs

 Kontakta mej gärna på lisa@lustkraft.se"Dina kurser är livsförändrande" //kursdeltagare

"Du har helande händer"//massagekund

"Jag känner mej verkligen sedd" //coachingkund


Fristående helger som du kan gå redan nu under hösten 2019: klicka här.

 

Filmintervju med en tidigare kursdeltagare: klicka här.


 


 

Sjätte kursomgången, Kvinnohelger om självkärlek, våren 2020

(årsprogrammet Tantriska Gudinnehelger) 

 

- En kurs för kvinnor på fem helger med olika teman, som leds av mig (Lisa) och tantriskt erfarna assistenter, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv. En av assistenterna är shamanen Elinor, som förutom att stödja kursdeltagarna, också kommer bidra med shamanska riter och ceremonier. 

 

 

Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om oss själva. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

 

Jag välkomnar en liten grupp på max åtta deltagare, för att skapa ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

 

Mellan övningarna, dansar vi och sjunger mantra-sånger, ackompanjerade av musikern Jonna Liv Dragstedt, som är med oss under kursens gång.

 

Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, dans, ceremonier och ritualer, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

 

Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi.

 

Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta upppstår en stark känsla av systerskap och gemenskap under resans gång (som brukar kvarstå långt efteråt).

 

 

För vem:

 

Du som är född som eller definierar dej som kvinna. Max åtta deltagare, först till kvarn. 

 

 

Var:

 

I det vackra yogatemplet Shendao på Vretgränd 16. En helande plats, 250 meter från Uppsala tågstation (40 minuter från Stockholms centralstation).

 


 

Teman och datum:


Delhelg 1, 10-12 jan: "Älska dig själv"

– självkärlek och integritet. Gränssättningsövningar.

Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 


Delhelg 2, 7-9 feb: "Älska din kropp"

din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp

och låt både den och dina ord få berätta din historia.

 


Delhelg 3, 6-8 mars: "Älska din yoni"

– Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier

blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

 


Delhelg 4, 3-5 april: "Fyll dig med energi"

– andningsorgasmer och lek. Playful fighting, skrattyoga

och energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 


Delhelg 5, 24-26 april,Beröring" - fördjupningshelg.

För dej som gått minst en tidigare kurs. Gränssättning,

energiandning och massagetekniker (inkl dearmorering).

 Tider:Fredagarna kl 18:15-20:30

Lördagarna kl 9:30-16:30 (ev. med möjlighet att stanna) 

Söndagarna kl 9:30:00-16:00 (ev. med möjlighet att stanna) 


Det finns ibland möjlighet att stanna kvar senare i lokalen, för att umgås. 

 
Ingår i kursavgiften:

 

 • Fem helger: Fem kursmoduler med skilda teman.

 

 • All mat: Tio mysiga restaurangbesök och fri tillgång till hälsosamt, matigt och ekologiskt tilltugg (ägg med tångkavjar, frukt mm). 

 

 • Boende: Du brukar kunna sova över gratis hos de kursdeltagare som bor i Uppsala (jag förmedlar gärna kontakt) eller sova i den mysiga lokalen för ca 200 kr natten. 

 

 • Musiker: Levande musik och mantra-sång mellan övningarna med musikern Jonna Liv Dragstedt som deltar flera helger.

 

 • Terapeutiskt stödjande assistenter: Erfarna assistenter så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg. Det finns flera rum, där du kan få gå undan med en terapeuft för att få extra stöd i just din process. 

 

 • Välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet, till exempel Givewell. Jag är inspirerad av rörelsen "Effektiv altruism".

 

 • Prova på första helgen: Efter den första helgen kan du avgöra om du vill betala för och gå hela kursen eller bara första helgen.

 

 • Ta igen missade helger gratis: I mån av plats kan du ta igen missade helger gratis. Ambitionen är att hålla kursen fortlöpande. Alternativt kan du välja att bara betala för de helger du verkligen gått (i så fall gäller priset för fristående helger). 

 

 •         Referens: Säg till om du vill få kontakt med en tidigare kursdeltagare, innan du bestämmer dej. En filmintervju med en tidigare                          kursdeltagare finns också om du klickar här.


 •         Gåvor, diplom och kursmaterial: Gudinnegåvor, bland annat menskopp och yoni-ägg. Diplom och kursmaterial med beskrivning av                    övningar och syfte med mera.

 


 

 

Kursavgift:

 

 • Pris per helg: 2200 kronor om du väljer att gå alla fem helgerna. Sammanlagt för alla helgerna blir det 11 000 kronor. Helgena kan även tas fristående för 3000 kronor. Du kan ta igen missade helger gratis vid annat tillfälle i mån av plats. Din plats är bokad och garanterad först då du betalat minst 1500 kronor av din kursavgift. Vid avanmälan återbetalas allt utom 1500 kronor. 

 

 • Rabatt: Möjligt för dej som har ont om pengar eller lust att hjälpa till. Delbetalning kan ordnas. 

 

 • Gå om till rabatterat pris: Jag upplever att det är en stor tillgång för gruppen att ha med deltagare som gör resan för andra (eller tredje) gången. 

 

 • För företagare: Du som är företagare kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård och jag kan skriva Självledarskap på fakturan. Moms ingår i kurspriset.

 

 

 


Anmälan och kontakt:

 

     lisa@lustkraft.se 

 

 

Ovan är bilder från kurslokalen där vi är. Jag tycker om att smycka lokalen, här med levande ljus och doftande rosor.