Kvinnohelger (kurs)

Jag, 2019

Jag, 2019

Jag, 2019

 Kontakta mej gärna på lisa@lustkraft.se


"Dina kurser är livsförändrande" 


                        "Du har helande händer"


   "Jag känner mej verkligen sedd" 
Helger hösten 2020 i Stockholm: 


5-6 sep       Älska dig själv

19-20 sep    Älska din kropp

17-18 okt    Älska din yoni

14-15 nov   Fyll dig med energi

5-6 dec       Beröring"Vill med hela min kropp och mitt hjärta tipsa om Lisas kurs i självkärlek och tantriskt systerskap.  //Sarha 28 år


"Du är den bästa kursledare jag haft och jag har gått MÅNGA kurser."

//Kvinna 51 år


Läs fler kurs-recensioner här. 

Utvecklas som människa och nå din potential!

Tantra yoga retreat / kurs


Årsprogram för kvinnor, sjungde gången, Tantriskt yoga retreat,

med gongbad och musiker

-Tio platser, snart fullbokat! För vem:

 

Du som är född som eller definierar dej som kvinna. 

 

 

Var:

 

Yogalokal nära Globen i Stockholm. 

 


 

Teman för de fem helgerna:


Modul 1 "Älska dig själv"

– självkärlek och integritet. Gränssättningsövningar.

Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 


Modul 2 "Älska din kropp"

din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp

och låt både den och dina ord få berätta din historia.

 


Modul 3 "Älska din yoni"

– Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier

blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

Womb healing och mjuk dearmorering. 

 


Modul 4 "Fyll dig med energi"

– andningsorgasmer och lek. Playful fighting, skrattyoga

och energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 


Modul 5 ”Beröring" - fördjupningshelg.

Gränssättning, energiandning, avslappning

och massagetekniker (inkl dearmorering och yonihealing).

 Tider:


Lördagarna kl 12-21 

Söndagarna kl 9-16 


Det finns ibland möjlighet att stanna kvar senare i lokalen, 

för att umgås. 

 
Ingår i kursavgiften:

 

 • Fem helger: Fem kursmoduler med skilda teman.

 

  • Terapeutiskt stödjande assistenter: Erfarna assistenter så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg. Det finns flera rum, där du kan få gå undan med en terapeuft för att få extra stöd i just din process.

  • Välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet, till exempel Givewell. Jag är inspirerad av "Effektiv altruism" och "Giving what we can".

  • Prova på första helgen: Efter den första helgen kan du avgöra om du vill betala för och gå hela kursen eller bara första helgen.

  • Ta igen missade helger gratis: I mån av plats kan du ta igen missade helger gratis. Ambitionen är att hålla kursen fortlöpande. Alternativt kan du välja att bara betala för de helger du verkligen gått (i så fall gäller priset för fristående helger). Vid avanmälan fram till en vecka före kursstart, återbetalas hela kursavgiften förutom 1500 kr. 

  • Boende: Ett par sovplatser kan erbjudas vid vackert naturreservat 2 km från kurslokalen. Tidigare kurser har också de som bor nära kurslokalen erbjudit boende hos sig till de kursdeltagare som bor längre bort. Jag hjälper till att förmedla kontakt. 


  • Referens: Säg till om du vill få kontakt med en tidigare kursdeltagare, innan du bestämmer dej. En filmintervju med en tidigare                  kursdeltagare finns också om du klickar här.

  • Diplom, kursmaterial och Facebook-grupper: Kursmaterial samt kursintyg efter avslutad kurs, du blir en Diplomerad Tantriker. Du blir också inbjuden till både en Facebook-grupp för just din kursomgång, samt en grupp för alla tidigare kursomgångar, så att du blir en del av ett större community, en Gudinne-tribe. Resan fortsätter. 

  • Shaman, gongbad och musiker: I kursen deltar shamanen Elinor som bidrar med ceremonier och musikern Vidya som kommer leda mantrasånger och spela gitarr. Vi kommer också ha en vacker gong att spela på. Tillsammans skapar vi magi.    

  Kursavgift (din investering i dig själv):  1900 kronor per helg om du väljer att gå alla fem helgerna. Sammanlagt för alla helgerna blir det 9500 kronor. Helgerna kan även tas fristående för 3000 kronor. Du kan ta igen missade helger gratis vid annat tillfälle i mån av plats. Din plats är bokad och  garanterad först då du betalat minst 1500 kronor av din kursavgift. Vid avanmälan fram till en vecka före kursstart återbetalas allt utom 1500 kronor.   • Rabatt: Är möjligt för dej som har ont om pengar eller lust att hjälpa till. Delbetalning kan ordnas. 

   

  • Gå om, till rabatterat pris: Jag upplever att det är en stor tillgång för gruppen att ha med deltagare som gör resan för andra (eller tredje) gången. 

   

  • För företagare: Du kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård och jag kan skriva Självledarskap på fakturan. För företag tillkommer moms. 

   

   

   


  Ansökan och kontakt:

   

       lisa@lustkraft.se, tfn 073-9319015. 

   

  - En femhelgerskurs som leds av mig (Lisa) och tantriskt erfarna assistenter, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv. En av assistenterna är shamanen Elinor, som förutom att stödja kursdeltagarna, också kommer bidra med shamanska riter och ceremonier och gong-bad. Dessutom deltar musikern Vidya-Liselotte Sundberg, så det blir levande musik och gemensam mantrasång. 


   

  Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om oss själva. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

   

  Jag välkomnar en liten grupp, för att skapa ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

   

  Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, dans, ceremonier och ritualer, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

   

  Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi.

   

  Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta upppstår en stark känsla av systerskap och gemenskap under resans gång (som brukar kvarstå långt efteråt).  Jag leder en kvinnohelg

  våren 2020

  Tantra yoga retreat / kurs

  Fotat av mig och mina assistenter, 2019-2020
  IMG_20200208_165308
  IMG_20200208_173518
  IMG_20200208_175011
  IMG_20200208_173528

  Tantra yoga retreat / kurs

  Tantra yoga retreat / kurs

  Tantra yoga retreat / kurs

  Tantra yoga retreat / kurs

  Tantra yoga retreat / kurs

  Från beröringshelgen 2020