Onanistöd

Onanistöd - handledning i självkärlek och njutning

Boka gärna tider hos mig snabbt och enkelt här: http://lustkraft.bokadirekt.se


Jag välkomnar dig att ringa mej och få bli vägledd i en sårbar och tantrisk onani/självkärleksceremoni, via telefon eller video. En möjlighet att släppa på skam eller till ökad njutning. Det kan särskilt passa dig med orgasmsvårigheter eller dig med låg självkänsla. Jag guidar dig terapeutiskt genom en session i självkärlek, självkännedom och tantriska andningstekniker och meditation, medan du smeker dig själv. Jag har en stöttande och coachande roll. Det innebär att jag hjälper dej att hitta ett mer närvarande/tantriskt sätt att onanera, med fokus på självacceptans och att se det sakrala, heliga, naturliga och vackra, samt kanske även hitta nya sätt att njuta. Vi lägger upp och anpassar sessionerna utifrån dina önskemål och behov och jag är lyhörd och inkännande utifrån var du befinner dig. Jag börjar ofta med att be dig att lägga en hand på ditt hjärta och en hand på ditt underliv och sedan visualiserar vi tillsammans hur kärlek förs från ditt hjärta till ditt kön och hur hela ditt kön och din bäckenbotten fylls med renande, läkande och helande ljus och kärleksenergi. Kanske sätter vi en intention tillsammans för din stund, tex att du under ceremonin ska offra din orgasm för självacceptans. Jag guidar dig i att känna självkärlek och självacceptans kopplat till dej själv, till onani och till din lingam/yoni. Därefter guidar och vägleder jag dig i att smeka dig själv. Jag kan guida dig steg för steg hur du själv kan massera hela din bäckenbotten och ditt kön, samt självdearmorering. Jag uppmuntrar dej att våga stöna, sucka, gny och göra andra njutningsljud och hjälper dej att hitta vilka ljud som får dej att njuta mest, väcka sexuell energi och sprida den ut i hela kroppen. Jag ger dej tips på hur du kan hitta nya sätt att onanera och förlänga dina orgasmer, så att de känns mer i hela kroppen och hur du kan välkomna meditation och stillhet när du är klar. Maila för prislista och mer information.


"Du kanske inte minns mig, men vi har haft två sessioner i självkärlek över telefon. Tusen tack för de fina sessionerna, de har hjälpt mig jättemycket! Många blockeringar har släppt!"


"Att få ha en session med dig så här på morgonen, det har gjort min dag och och jag blir nästan tårögd. Det är så vackert att jag kan få känna så här. Jag är så tacksam. Fantastiskt att jag har lärt mig att stanna med kåtheten." //Man ca 60 år.


Du som vill besöka mig kan även boka tantrisk massage eller coaching och du som är kvinna kan även boka en yonimassage eller mina kvinnohelger (tantra yoga retreat).

Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019