Terapi / coaching

Terapi och coaching i centrala Uppsala, dvs nära Stockholm och Arlanda


Jag ger enskild terapi och coaching och parterapi samt helande tantra massage och yoni massage


Vad och hur


Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta på sätt som du förut inte ens visste var möjligt. 

 

Du får coaching eller terapi i ombonade behandlingsrum, dels i Stockholm nära Globen på måndagar och dels vid Uppsala tågstation. Jag kan även ge coaching via telefon. Om du hellre vill boka massage gör du det här.

 

Du kan även få konkreta tips och verktyg för att förbättra ditt sexliv, våga flirta, sätta gränser eller få bättre självförtroende. Du kan få stöd kring skam, gränssättning eller orgasmsvårigheter och jag anpassar sessionerna efter dina önskemål och behov. Jag varvar teori med praktiska övningar. Samtal, utlevelse- och andningsövningar, beröring, frigörande andning eller vägledda meditationer. 


Jag kan lära dig hur du tolkar sexuella signaler och märker när någon flirtar med dig. 


Jag kan också ge stöd kring vestibulit och/eller utbrändhet eftersom jag har personlig erfarenhet av detta. 


Jag har särskilt kompetens i att möta och hjälpa även dig med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF, autism / asperger eller ADHD). 
 

 

  

Kommer du tillsammans med din partner kan ni få en privatkurs i tantra och sexualitet eller parterapi

 

 

 

Tidsbokning

 

För tidsbokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se och berätta också gärna lite om dig själv. 

 

Coaching: 

Längd

Kostnad

 45 min

1020 kr

60 min (1 tim)

1140 kr

75 min

1260 kr

90 min

1380 kr

105 min

1500 kr

120 min (2 tim)

1620 kr

Telefoncoaching: 

Längd

Alla dagar och tider

15 min

230 kr

30 min

390 kr

45 min

540 kr

60 min

720 kr

75 min

825 kr

90 min

990 kr

Omdömen


"Tack Lisa för en underbar session. Med säker hand guidade du mig i meditation till kärnan av det jag länge hade upplevt som problem, för att upptäcka det som låg bakom och vända det till min styrka. Din varma trygghet gav mig mod till att våga möta och öppna upp för att börja förändra. Jag kände under hela sessionen full tillit till dig."
"Att gå på coaching hos dej är det roligaste jag gjort på år och dar. Snacka om personlig utveckling. Jag tror inte du förstår hur mycket du har hjälpt mej. Och du hjälper mina klienter i mitt jobb också. Nu när jag är trygg i min sexualitet, så blir de också trygga och vågar prata om sex." 
"Jag är så imponerad av att du alltid har haft verktyg att coacha mig med i mina vitt skilda utmaningar. Det bästa är förstås att jag upplever en varaktig förändring i en av mina närmaste relationer efter en av våra coachingsessioner. Tack!"
"Tack för senast! Tycker det var en fin upplevelse att få träffa dig, spännande på många plan, du är en underbar och varm tjej ska du veta. :) Jag fick insikter och upplevelser som jag kommer att ta med mig! Också en del övningar som du fick mig att göra, att liksom släppa loss på nåt sätt! Du vet verkligen vad du gör."
"Tack för de få gånger vi träffades förra året. Det har hjälpt mig enormt mycket har jag insett i efterhand. Jag har blivit mer observant och medveten när det gäller de återkommande tankemönsterna om att bli lämnad. Jag mår bättre nu, men ibland är det svårt att bara vara.  Tack så mycket för denna insikt. Jag vill gärna ha mer coahning med dig, följa det som vi gjorde sist. Du har hjälpt mig mycket."
"Jag har haft en mycket rogivade tid sedan jag var hos dig och har känt att det du gav/lärde mig är något jag tar med mig vidare. Jag trivdes i ditt sällskap och kände att jag verkligen fick ut lite av det jag hållit inom mig, både verbalt och fysiskt. Tror verkligen att bara man kommer till sans och tar emot det du har att ge, så tänds lågan eller entusiasmen mer och mer. Ser med nöje fram emot en träff med dig igen.""Tack så jättemycket för idag. Lär mig så himla mycket och upplever så himla många känslor som jag inte känt innan! Du är en fantastisk person med underbar energi! Hur tycker du att vi lägger upp nästa session?"